Voorne's Duin Trail corona-proof

 

 Voorne's Duin Trail heeft een uitgebreid calamiteitenplan waardoor we deelnemers en vrijwilligers zoveel mogelijk veiligheid bieden. Natuurlijk blijf je zelf verantwoordelijk.

Teams van EHBOers op de mountainbike bieden de lopers hulp waar nodig en dat geldt ook voor de EHBOers bij de verzorgingsposten. 

 

Voor deelname is een geldige QR-code verplicht. Deze zal worden gescand bij betreding van het start-en finishterrein bij Brunotti Beachclub. Iedere deelnemer ontvangt - na een goedgekeurde scan- een polsbandje.

 

Het dragen van mondkapjes is in het start- en finishgebied voor de deelnemers verplicht. Op het parcours mogen deze natuurlijk af!;-) Laat ze alsjeblieft niet slingeren. 

 

 En dan nog even het volgende:

Beste deelnemers,

 

We kijken uit naar zondag, maar willen graag iets kwijt over de wijze waarop Voorne’s Duin Trail dit jaar wordt georganiseerd.

Na iedere persconferentie hebben wij ons calamiteitenplan bijgesteld en overleg gehad met de gemeente en de politie. Iedere keer werd ons vernieuwde plan voorgelegd aan de veiligheidsregio RR. We zijn erg blij dat de lijnen in de gemeente Westvoorne kort zijn en dat er werd meegedacht. Er is veel vertrouwen in het organisatieteam van Voorne’s Duin Trail & Walk. 

 

Inmiddels heeft ons evenement meer dan 1000 deelnemers en dat betekent dat een en ander zeer goed gecoördineerd moet worden om niet uit te monden in een chaos.

Wij hebben getracht dat zo goed mogelijk te doen door jullie allemaal te vragen naar je verwachte prestatie. Daarnaast hebben wij in de aanloop zoveel  rekening gehouden met jullie wensen om samen met vrienden, loopmaatjes of familie te lopen. Zo waren wij in staat om de gefaseerde start goed voor te bereiden. Deze gefaseerde start is, net als de gespreide startnummeruitgifte, onderdeel van ons calamiteitenplan. Hieraan wordt niet getornd. 

 

Dit betekent dat wij verzoeken om in een andere startgroep te kunnen starten, niet kunnen honoreren. We vertrouwen op jullie begrip. 

 

  

 

 

 

Maak er een gezellig weekend van!

 

 

 Het Beachhotel Oostvoorne  biedt je de mogelijkheid om tegen een voordelig trail-tarief kamers te huren. De kamers zijn ontzettend gaaf! Zie de foto's.

Vermeld  bij  je boeking via www.beachhoteloostvoorne.nl de kortingscode DUINTRAIL2021 en je ontvangt 10% korting op je boeking. Dit geldt zowel voor de kamers als voor de lodges.

Ontbijt kan worden bijgeboekt voor € 14,50 per persoon. 

 

Aan de andere kant van het Oostvoorne meer hebben B&B Van Marion en 't Wapen van Marion ook kamers beschikbaar vanaf €77,50 voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt in de B&B en vanaf €117,50 voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt in het hotel.

Reserveer direct op de site en je hebt een mooie tarief voor de hotelkamers. Met de auto ben je in 5 minuten bij de start of fiets binnendoor en dan ben je er in een kwartiertje. (goede warming-up ;-))

 

 

 

 

 

 

 

 

Pre-trails

Weet je nog?

 Op 2 november 2019 organiseerden wij onze pre-trail!  Naast een mooie trail-verkenning met Ronald, was er nu ook de mogelijkheid om te wandelen met gids Nico. Een grote groep enthousiaste trailrunners/wandelaars verzamelde zich in het bezoekerscentrum aan de Tenellaplas in Rockanje. Na een tocht onder zeer wisselende weersomstandigheden smulden we van de heerlijke taarten van Alma!

 

 

Op zaterdag 27 oktober 2018 was de nacht-editie!  Circa 25 enthousiastelingen durfden het aan om met een hoofdlamp een mooi parcours door de duinen te verkennen. Ook dit keer vertelde een gids van Stichting het Zuid-Hollands Landschap het een en ander over de mooie duinen en het belang van de nacht voor dit gebied.

Onder de enthousiaste leiding van Ronald, Concetta, Annewien en Ruud werd er een parcours van ongeveer 10 km in het donker gelopen. Het was een zeer geslaagde avond met als afsluiting erwtensoep met roggebrood en spek.