Voorne's Duin Trail corona-proof

NIEUW! EEN 9,7 KM! HET AANTAL DEELNEMERS VOOR DEZE AFSTAND IS BEPERKT. VIND JE 15 KM EEN BEETJE VER? SCHRIJF JE DAN IN VOOR DEZE KORTE AFSTAND!

 

 

 

Helaas werden wij vorig jaar gedwongen Voorne's Duin Trail af te gelasten. Gelukkig hebben we dit jaar weer groen licht gekregen! Vooralsnog organiseren we corona-proof. Als dit najaar blijkt dat dat niet meer nodig is, hebben  we dat zo geregeld.  Ook kinderen zijn weer welkom op ons Kids Trails. Omdat we beseffen dat 5 december een bijzondere, voor sommigen spannende  dag is, houden we hier rekening mee. Wij denken dat Sinterklaas dat ook doet!

 

 

Traillopers die al ingeschreven hadden in 2020, behouden hun startbewijs. Zij starten nu gewoon op 5 december! Onze pre-trails vinden plaats op 24 oktober en op 6 november. Er zal ook een mogelijkheid zijn om de pre-walk te doen, alles o.l.v. gediplomeerde trainers die het duingebied op hun duimpje kennen. 

 

Maak er een gezellig weekend van!

 

 

 

Brunotti Beachclub biedt je de mogelijkheid om tegen een voordelig trail-tarief kamers te huren. De kamers zijn ontzettend gaaf! Zie de foto's.

Overigens is het eten bij Brunotti Beachclub ook heerlijk!

 

Kosten hotelkamers

Duinzicht € 75,- voor 1 persoon, € 90,- voor 2 personen

Meerzicht € 90,- voor 1 persoon, € 110,- voor 2 personen en € 130,- voor 3 personen excl ontbijt à € 12,50 p.p.

Per persoon betaal je € 3,- aan toeristenbelasting.

 

 

 

Pre-trails

Weet je nog?

Vorig jaar op 2 november organiseerden wij onze pre-trail!  Naast een mooie trail-verkenning met Ronald, was er nu ook de mogelijkheid om te wandelen met gids Nico. Een grote groep enthousiaste trailrunners/wandelaars verzamelde zich in het bezoekerscentrum aan de Tenellaplas in Rockanje. Na een tocht onder zeer wisselende weersomstandigheden smulden we van de heerlijke taarten van Alma!

 

 

Op zaterdag 27 oktober 2018 was de nacht-editie!  Circa 25 enthousiastelingen durfden het aan om met een hoofdlamp een mooi parcours door de duinen te verkennen. Ook dit keer vertelde een gids van Stichting het Zuid-Hollands Landschap het een en ander over de mooie duinen en het belang van de nacht voor dit gebied.

Onder de enthousiaste leiding van Ronald, Concetta, Annewien en Ruud werd er een parcours van ongeveer 10 km in het donker gelopen. Het was een zeer geslaagde avond met als afsluiting erwtensoep met roggebrood en spek.