Nieuws

 

 

 

 Brunotti Beachclub biedt je de mogelijkheid om tegen een voordelig trail-tarief kamers te huren. De kamers zijn ontzettend gaaf! Zie de foto's.

Overigens is het eten bij Brunotti Beachclub ook heerlijk!

 

Kosten hotelkamers

Duinzicht € 75,- voor 1 persoon, € 90,- voor 2 personen

Meerzicht € 90,- voor 1 persoon, € 110,- voor 2 personen en € 130,- voor 3 personen excl ontbijt à € 12,50 p.p.

Per persoon betaal je € 3,- aan toeristenbelasting.

 

 

 

Pre-trails

Weet je nog?

Vorig jaar op 2 november organiseerden wij onze pre-trail!  Naast een mooie trail-verkenning met Ronald, was er nu ook de mogelijkheid om te wandelen met gids Nico. Een grote groep enthousiaste trailrunners/wandelaars verzamelde zich in het bezoekerscentrum aan de Tenellaplas in Rockanje. Na een tocht onder zeer wisselende weersomstandigheden smulden we van de heerlijke taarten van Alma!


Omdat veel evenementen noodgedwongen zijn uitgesteld tot het najaar van 2020, bekijken we op een later tijdstip of wij dit najaar nog een pre-trail organiseren. Houd de website, onze Facebooksite en Instagram in de gaten.


Weet je nog?

 

Op zaterdag 27 oktober 2018 was de nacht-editie!  Circa 25 enthousiastelingen durfden het aan om met een hoofdlamp een mooi parcours door de duinen te verkennen. Ook dit keer vertelde een gids van Stichting het Zuid-Hollands Landschap het een en ander over de mooie duinen en het belang van de nacht voor dit gebied.

Onder de enthousiaste leiding van Ronald, Concetta, Annewien en Ruud werd er een parcours van ongeveer 10 km in het donker gelopen. Het was een zeer geslaagde avond met als afsluiting erwtensoep met roggebrood en spek.