Nieuws

 

 

 

 Brunotti Beachclub biedt je de mogelijkheid om tegen een voordelig trail-tarief kamers te huren. De kamers zijn ontzettend gaaf! Zie de foto's.

Overigens is het eten bij Brunotti Beachclub ook heerlijk!

 

Kosten hotelkamers

Duinzicht € 75,- voor 1 persoon, € 90,- voor 2 personen

Meerzicht € 90,- voor 1 persoon, € 110,- voor 2 personen en € 130,- voor 3 personen excl ontbijt à € 12,50 p.p.

Per persoon betaal je € 3,- aan toeristenbelasting.

 

 

 

Pre-trails

In aanloop naar Voorne's Duin Trail op 1 december 2019 organiseren wij, net als voorgaande jaren,  een aantal pre-trails. Op deze manier kun je het parcours alvast gedeeltelijk verkennen. Bovendien vertelt een gids van Stichting het Zuid-Hollands Landschap je alles over de flora en fauna van Voorne's Duin, doorspekt met aardige anekdotes. Na afloop is er huisgemaakte appeltaart. 

Onze eerdere edities waren een groot succes, de foto's spreken boekdelen. Zodra de data bekend zijn, zullen wij deze hier en op onze Facebookpagina publiceren.


Op 13 oktober was het weer zover! Onze pre-trail was weer een succes, natuurlijk ook door het prachtige nazomer-weer!

We kijken uit naar onze pre-trail by Night op zaterdag 27 oktober! kijk voor een sfeerimpressie even naar onderstaande foto's van vorig jaar en schrijf je in door een e-mail te sturen naar voornesduintrail@gmail.com of vul het contactformulier op de website in. Kosten bedragen € 15 en er is na afloop erwtensoep en courgettesoep!


Weet je nog?

 

Op zaterdag 27 oktober 2018 was de nacht-editie!  Circa 25 enthousiastelingen durfden het aan om met een hoofdlamp een mooi parcours door de duinen te verkennen. Ook dit keer vertelde een gids van Stichting het Zuid-Hollands Landschap het een en ander over de mooie duinen en het belang van de nacht voor dit gebied.

Onder de enthousiaste leiding van Ronald, Concetta, Annewien en Ruud werd er een parcours van ongeveer 10 km in het donker gelopen. Het was een zeer geslaagde avond met als afsluiting erwtensoep met roggebrood en spek.