Voorne's Duin Trail , nieuwtjes

 

 Voorne's Duin Trail & Walk heeft een uitgebreid calamiteitenplan waardoor we deelnemers en vrijwilligers zoveel mogelijk veiligheid bieden. Natuurlijk blijf je zelf verantwoordelijk.

Teams van EHBOers op de mountainbike bieden de lopers hulp waar nodig en dat geldt ook voor de EHBOers bij de verzorgingsposten. 

 

 Gefaseerde start

 

Vorig jaar hanteerden wij noodgedwongen een gefaseerde start. Dat is ons goed bevallen en ook jullie reacties waren positief. Of deze er net zo zal uitzien als in 2021 is nog niet zeker, maar faseren gaan we. Daarom vragen we je ook dit jaar bij de inschrijving je verwachte eindprestatie door te geven. 

 

Natuurlijk hopen we helemaal van het corona-virus af te zijn in december. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen we dezelfde richtlijnen hanteren als vorig jaar. Maar goed, zover is het nog niet!

 

We hopen de inschrijving begin juli te kunnen openen en zullen jullie via deze website en de socials informeren. 

 

Pre-trails

  

 Op 29 oktober vindt de Nacht van de Nacht plaats. In overleg met Stichting het Zuid-Hollands Landschap hopen we weer een kleinschalige nachttrail te kunnen organiseren. De vergunningsaanvraag hiervoor is de deur uit, nu even afwachten!

 

Op 12 november organiseren wij een pre-trail. Na de zomer zullen wij hier informatie over delen. 

 

 

Maak er een gezellig weekend van!

 

 Deze info wordt binnenkort in overleg met Brunotti beach Club bijgewerkt. 

 

 Het Beachhotel Oostvoorne  biedt je de mogelijkheid om tegen een voordelig trail-tarief kamers te huren. De kamers zijn ontzettend gaaf! Zie de foto's.

Vermeld  bij  je boeking via www.beachhoteloostvoorne.nl de kortingscode DUINTRAIL2021 en je ontvangt 10% korting op je boeking. Dit geldt zowel voor de kamers als voor de lodges.

Ontbijt kan worden bijgeboekt voor € 14,50 per persoon. 

 

Aan de andere kant van het Oostvoorne meer hebben B&B Van Marion en 't Wapen van Marion ook kamers beschikbaar vanaf €77,50 voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt in de B&B en vanaf €117,50 voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt in het hotel.

Reserveer direct op de site en je hebt een mooie tarief voor de hotelkamers. Met de auto ben je in 5 minuten bij de start of fiets binnendoor en dan ben je er in een kwartiertje. (goede warming-up ;-))

 

 

 

 

 

 

 

 

Pre-trails

Weet je nog?

 Op 2 november 2019 organiseerden wij onze pre-trail!  Naast een mooie trail-verkenning met Ronald, was er nu ook de mogelijkheid om te wandelen met gids Nico. Een grote groep enthousiaste trailrunners/wandelaars verzamelde zich in het bezoekerscentrum aan de Tenellaplas in Rockanje. Na een tocht onder zeer wisselende weersomstandigheden smulden we van de heerlijke taarten van Alma!

 

 

Op zaterdag 27 oktober 2018 was de nacht-editie!  Circa 25 enthousiastelingen durfden het aan om met een hoofdlamp een mooi parcours door de duinen te verkennen. Ook dit keer vertelde een gids van Stichting het Zuid-Hollands Landschap het een en ander over de mooie duinen en het belang van de nacht voor dit gebied.

Onder de enthousiaste leiding van Ronald, Concetta, Annewien en Ruud werd er een parcours van ongeveer 10 km in het donker gelopen. Het was een zeer geslaagde avond met als afsluiting erwtensoep met roggebrood en spek.