Nieuws

 

 

 

 Brunotti Beachclub biedt je de mogelijkheid om tegen een voordelig trail-tarief kamers te huren. De kamers zijn ontzettend gaaf! Zie de foto's.

Overigens is het eten bij Brunotti Beachclub ook heerlijk!

 

Kosten hotelkamers

Duinzicht € 75,- voor 1 persoon, € 90,- voor 2 personen

Meerzicht € 90,- voor 1 persoon, € 110,- voor 2 personen en € 130,- voor 3 personen excl ontbijt à € 12,50 p.p.

Per persoon betaal je € 3,- aan toeristenbelasting.

 

 

 

Pre-trails

In aanloop naar Voorne's Duin Trail op 1 december 2019 organiseren wij, net als voorgaande jaren,  een  pre-trail. Op deze manier kun je het parcours alvast gedeeltelijk verkennen. Bovendien vertelt een gids van Stichting het Zuid-Hollands Landschap je alles over de flora en fauna van Voorne's Duin, doorspekt met aardige anekdotes. Na afloop is er huisgemaakte appeltaart. 

Onze eerdere edities waren een groot succes, de foto's spreken boekdelen. Dit jaar is onze pre-trial op zaterdag 2 november! aanmelden kan via stichtingvoornesduintrailgmail.com of vul het contactformulier op deze website in.Weet je nog?

 

Op zaterdag 27 oktober 2018 was de nacht-editie!  Circa 25 enthousiastelingen durfden het aan om met een hoofdlamp een mooi parcours door de duinen te verkennen. Ook dit keer vertelde een gids van Stichting het Zuid-Hollands Landschap het een en ander over de mooie duinen en het belang van de nacht voor dit gebied.

Onder de enthousiaste leiding van Ronald, Concetta, Annewien en Ruud werd er een parcours van ongeveer 10 km in het donker gelopen. Het was een zeer geslaagde avond met als afsluiting erwtensoep met roggebrood en spek.