Voorne's Duin Trail corona-proof

Net als jij, hadden wij nooit gedacht dat de editie 2020 van Voorne's Duin Trail, op een bijzondere wijze georganiseerd zou worden. Al tijden lagen er wilde plannen klaar om de organisatie uit te breiden met meer disciplines. Die plannen liggen voorlopig in de ijskast.

Door de strenge corona-maatregelen en de beperkingen die dit oplevert, hebben wij helaas moet besluiten om de Kids Trail dit jaar niet te organiseren. Bikkeltjes die al ingeschreven staan, ontvangen hierover bericht. Zij krijgen hun inschrijfgeld teruggestort en we hopen hen natuurlijk volgend jaar weer aan de start te zien! 

Traillopers die al ingeschreven stonden voordat de corona-epidemie uitbrak, ontvangen van ons per e-mail het verzoek hun verwachte eindtijd door te geven. 

Ook hebben we besloten geen pre-trails te organiseren dit jaar. 

Meer over ons corona-protocol vind je op de hiervoor speciaal gemaakte pagina. 

Maak er een gezellig weekend van!

 

 

 

Brunotti Beachclub biedt je de mogelijkheid om tegen een voordelig trail-tarief kamers te huren. De kamers zijn ontzettend gaaf! Zie de foto's.

Overigens is het eten bij Brunotti Beachclub ook heerlijk!

 

Kosten hotelkamers

Duinzicht € 75,- voor 1 persoon, € 90,- voor 2 personen

Meerzicht € 90,- voor 1 persoon, € 110,- voor 2 personen en € 130,- voor 3 personen excl ontbijt à € 12,50 p.p.

Per persoon betaal je € 3,- aan toeristenbelasting.

 

 

 

Pre-trails

Weet je nog?

Vorig jaar op 2 november organiseerden wij onze pre-trail!  Naast een mooie trail-verkenning met Ronald, was er nu ook de mogelijkheid om te wandelen met gids Nico. Een grote groep enthousiaste trailrunners/wandelaars verzamelde zich in het bezoekerscentrum aan de Tenellaplas in Rockanje. Na een tocht onder zeer wisselende weersomstandigheden smulden we van de heerlijke taarten van Alma!

 

 

Op zaterdag 27 oktober 2018 was de nacht-editie!  Circa 25 enthousiastelingen durfden het aan om met een hoofdlamp een mooi parcours door de duinen te verkennen. Ook dit keer vertelde een gids van Stichting het Zuid-Hollands Landschap het een en ander over de mooie duinen en het belang van de nacht voor dit gebied.

Onder de enthousiaste leiding van Ronald, Concetta, Annewien en Ruud werd er een parcours van ongeveer 10 km in het donker gelopen. Het was een zeer geslaagde avond met als afsluiting erwtensoep met roggebrood en spek.