Voorne's Duin Trail , nieuwtjes

  DE INSCHRIJVING VOOR DE EDITIE VAN 2023 IS GESLOTEN WEGENS HET BEREIKEN VAN DE TOEGESTANE DEELNEMERSLIMIET.

Er is nu ook een mogelijkheid om in te schrijven voor de trail van circa 60 km en de walk van circa 27 km.

 

 Calamiteitenplan

Voorne's Duin Trail & Walk heeft een uitgebreid calamiteitenplan waardoor we deelnemers en vrijwilligers zoveel mogelijk veiligheid bieden. Natuurlijk blijf je zelf verantwoordelijk.

Teams van EHBOers op de mountainbike bieden de lopers hulp waar nodig en dat geldt ook voor de EHBOers bij de verzorgingsposten. 

 

 Gefaseerde start

In 2021 en 2022 hanteerden wij  een gefaseerde start. Dat is ons goed bevallen en ook jullie reacties waren positief. Daarom hanteren wij dit jaar weer een gefaseerde start. We vragen  je ook dit jaar bij de inschrijving je verwachte eindprestatie door te geven. 

De globale starttijden zie je hieronder. Vlak voor het evenement ontvang je een e-mail met alle ins en outs en je definitieve starttijd. 

 

 

Verwachte starttijden

 

 

60K trail

De 60K start om 7.00 uur, 7.15 uur en 7.30 uur.

Complicerende factor is dat we niet vóór 8.30 uur(zonsopgang) in het duingebied mogen zijn. Daar hebben we een oplossing voor gevonden! We hebben een heel mooi stukje natuur opgenomen in het parcours waarvoor deze restrictie niet geldt. 

Deelnemers ontvangen per e-mail hun starttijd en verder instructies.

 

15K en 27K walk

De beide walks hebben een vrije start tussen 8.00 uur en 8.30 uur.

Vanzelfsprekend ontvangen ook de deelnemers aan de walks alle benodigde informatie een paar dagen voor het evenement per e-mail. 

 

43K trail

De 43K trail start gefaseerd tussen 8.45 en 9.00 uur.

Alle informatie volgt per e-mail, een paar dagen voor het evenement.

 

10K trail

De 10K trail start gefaseerd tussen 9.00 uur en 9.15 uur.

Alle informatie volgt per e-mail, een paar dagen voor het evenement.

 

27K trail

De 27K trail start  gefaseerd tussen 9.30 uur en 10.15 uur.

Alle informatie volgt per e-mail, een paar dagen voor het evenement.

 

15K trail

De 15K trail start gefaseerd op verschillende tijden. De eerste startgroep start gefaseerd tussen 10.30 uur en 11.00 uur. De tweede startgroep start gefaseerd tussen 11.15 en 11.45 uur. 

Alle informatie volgt per e-mail, een paar dagen voor het evenement. 

 

 Halen van de startnummers

Informatie hierover volgt op een later tijdstip.

 

Maak er een gezellig weekend van!

 

 

 

 Het Beachhotel& Lodges  Oostvoorne  biedt je de mogelijkheid om tegen een voordelig trail-tarief kamers te huren. De kamers zijn ontzettend gaaf! Zie de foto's. Neem contact op via 06-46323754

 

 

Aan de andere kant van het Oostvoorne meer hebben B&B Van Marion en 't Wapen van Marion ook kamers beschikbaar. Neem contact op via 0181-489399

 

 

 

 

 

 

 

 

Pre-trails

Weet je nog?

 Op 2 november 2019 organiseerden wij onze pre-trail!  Naast een mooie trail-verkenning met Ronald, was er nu ook de mogelijkheid om te wandelen met gids Nico. Een grote groep enthousiaste trailrunners/wandelaars verzamelde zich in het bezoekerscentrum aan de Tenellaplas in Rockanje. Na een tocht onder zeer wisselende weersomstandigheden smulden we van de heerlijke taarten van Alma!

 

 

Op zaterdag 27 oktober 2018 was de nacht-editie!  Circa 25 enthousiastelingen durfden het aan om met een hoofdlamp een mooi parcours door de duinen te verkennen. Ook dit keer vertelde een gids van Stichting het Zuid-Hollands Landschap het een en ander over de mooie duinen en het belang van de nacht voor dit gebied.

Onder de enthousiaste leiding van Ronald, Concetta, Annewien en Ruud werd er een parcours van ongeveer 10 km in het donker gelopen. Het was een zeer geslaagde avond met als afsluiting erwtensoep met roggebrood en spek.