Voorne's Duin Trail , nieuwtjes

 DE INSCHRIJVING gaat open in de week van 11 juli 2023 

 

Er is nu ook een mogelijkheid om in te schrijven voor de trail van circa 60 km en de walk van circa 27 km.

 

 Calamiteitenplan

Voorne's Duin Trail & Walk heeft een uitgebreid calamiteitenplan waardoor we deelnemers en vrijwilligers zoveel mogelijk veiligheid bieden. Natuurlijk blijf je zelf verantwoordelijk.

Teams van EHBOers op de mountainbike bieden de lopers hulp waar nodig en dat geldt ook voor de EHBOers bij de verzorgingsposten. 

 

 Gefaseerde start

In 2021 en 2022 hanteerden wij  een gefaseerde start. Dat is ons goed bevallen en ook jullie reacties waren positief. Daarom hanteren wij dit jaar weer een gefaseerde start. Daarom vragen we je ook dit jaar bij de inschrijving je verwachte eindprestatie door te geven. 

De globale starttijden zijn inmiddels gepubliceerd op deze website. De exacte starttijd ontvang je kort voor 3 december in je mailbox.

 

 

Verwachte starttijden

Onderstaande de starttijden zoals wij verwachten deze te kunnen hanteren op 3 december:

 Omdat de inschrijving nog lang niet gesloten is en we hopen op nog veel meer inschrijvingen, kan de definitieve indeling van de starttijden nog niet worden gemaakt.

 

Wat kunnen we je al wel vertellen?

-de walk 15/27 km heeft een vrije start tussen 8.15 en 9.00 uur

-de 60 km start waarschijnlijk tussen 8.00 en 8.10 uur

-de 43 km start waarschijnlijk tussen 9.00 en 9.15 uur

-de 9,7 km start waarschijnlijk tussen 9.15 en 9.30 uur

-de 27 km start waarschijnlijk tussen 9.30 en 10.15 uur

-de eerste shift van de 15 km start waarschijnlijk tussen 10.45 en 11.30 uur

-de tweede shift van de 15 km start waarschijnlijk tussen 11.45 en 12.30 uur

Op dit moment kan nog niet bepaald worden in welke shift je zit, zodra dit bekend is ontvang je hierover bericht en publiceren wij dit op onze website www.voornesduintrail.nl en op deze pagina.

Team Voorne's Duin Trail & Walk 

 

 

 

 

 

Maak er een gezellig weekend van!

 

 

 

 Het Beachhotel& Lodges  Oostvoorne  biedt je de mogelijkheid om tegen een voordelig trail-tarief kamers te huren. De kamers zijn ontzettend gaaf! Zie de foto's. Neem contact op via 06-46323754

 

 

Aan de andere kant van het Oostvoorne meer hebben B&B Van Marion en 't Wapen van Marion ook kamers beschikbaar. Neem contact op via 0181-489399

 

 

 

 

 

 

 

 

Pre-trails

Weet je nog?

 Op 2 november 2019 organiseerden wij onze pre-trail!  Naast een mooie trail-verkenning met Ronald, was er nu ook de mogelijkheid om te wandelen met gids Nico. Een grote groep enthousiaste trailrunners/wandelaars verzamelde zich in het bezoekerscentrum aan de Tenellaplas in Rockanje. Na een tocht onder zeer wisselende weersomstandigheden smulden we van de heerlijke taarten van Alma!

 

 

Op zaterdag 27 oktober 2018 was de nacht-editie!  Circa 25 enthousiastelingen durfden het aan om met een hoofdlamp een mooi parcours door de duinen te verkennen. Ook dit keer vertelde een gids van Stichting het Zuid-Hollands Landschap het een en ander over de mooie duinen en het belang van de nacht voor dit gebied.

Onder de enthousiaste leiding van Ronald, Concetta, Annewien en Ruud werd er een parcours van ongeveer 10 km in het donker gelopen. Het was een zeer geslaagde avond met als afsluiting erwtensoep met roggebrood en spek.