Covid-19 protocol


Maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19 tijdens Voorne's Duin Trail & Walk


Op dit moment is het mogelijk dat we in december helemaal niets meer te maken hebben met een corona-protocol, laten we het hopen! Voor nu laten we het even wat het is. Volg onze website en Facebooksite voor de laatste updates. 

 

Natuurlijk blijf je thuis als je klachten hebt!

 

Mocht het - door een op dit moment onvoorziene - verscherping van de overheidsrichtlijnen niet mogelijk zijn om Voorne's Duin Trail en Walk dit jaar te organiseren, dan gaat je inschrijving door naar de editie 2021.

 

 

 

LIMIETEN

Voor de TRAIL is er per afstand een limiet gesteld aan het aantal deelnemers, dit geldt ook voor de WALK. De KIDS TRAIL is dit jaar afgelast.

 

STARTNUMMERUITGIFTE

De uitgifte van de startnummers is gespreid:

WALK           7.30 - 8.00 uur

43 KM         8.30 - 9.00 uur

28 km         9.15 - 10.00 uur

15 km (1) 10.45 - 11.30  uur

15 km (2) 12.15 - 13.00 uur

 

De startnummeruitgifte zal plaatsvinden in de tent voor Brunotti Beach Club, waarbij de 1,5 meter afstand in acht dient te worden genomen. De organisatie streeft ernaar de vorming van rijen te voorkomen.

 

START

Dit jaar vindt een gespreide start plaats. Daarom is het van belang de verwachte eindtijd van deelnemers te kennen. Zo kan de organisatie de starttijd per deelnemer bepalen. Zoals het er nu naar uitziet, starten er - in overleg met onze vaste tijdsregistratie-organisatie - iedere paar minuten een aantal deelnemers in een ruim startvak waarbij de 1,5 meter grens geen probleem oplevert. Ruim op tijd ontvangt iedere deelnemer zijn/haar starttijd. 

 

WALK 

Een vrije start tussen 8.00 - en  9.00 uur op een speciaal voor de WALK gemaakt parcours.

 

TRAIL

43 km

Gefaseerde start tussen 9.00-9.15 uur.

 

28 km

Gefaseerde start tussen 10.00-10.45 uur.

 

15 km groep 1

Gefaseerde start tussen 11.30-12.30 uur.

 

15 km groep 2

Gefaseerde start tussen 13.00-14.00 uur.

 

Alle lopers dienen om 16.30 uur bij de finish te zijn. De bezemlopers sluiten traditiegetrouw de rijen.

 

VERZORGINGSPOSTEN

Zoals ieder jaar is er een verzorgingspost bij het bezoekerscentrum van Stichting het Zuid-Hollands Landschap in Rockanje. Daarnaast is er voor de 28 km en de 43 km een verzorgingspost verderop in de duinen van Rockanje.

Bij aankomst worden de handen van de deelnemers bespoten met handgel. In de bakjes met etenswaren liggen scheppen die de lopers zelf kunnen gebruiken. Water kan worden getapt uit de jerrycans en waterzakken worden gevuld door vrijwilligers. Deelnemers hebben natuurlijk zelf de keuze gebruik te maken van deze posten.

 

FINISH

Trailrunners en wandelaars zullen via een uitgezette route naar de finishpost worden begeleid. Hier vindt hetzelfde ritueel plaats als bij de drinkposten op het parcours. Ook bij de uitgifte van de broodjes Unox zal de 1,5 meter afstand worden gehandhaafd. 

 

Natuurlijk heeft Brunotti eigen richtlijnen. Over een tijdje zullen we deze ook publiceren. 

Al met al gaan we ervan uit dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen , waar nodig, aanpassingen doen.